Persondataerklæring

Denne persondataerklæring indeholder oplysninger om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Vi opfordrer dig til at læse persondataerklæringen omhyggeligt.

  1. Kontaktinfo
  2. Strømmen er behandlingsansvarlig
  3. Hvilke typer oplysninger indsamler vi?
  4. Samtykke efter paragraf 6f og mulighed for at tilbagetrække samtykket
  5. Oplysninger fra andre kilder
  6. Formålet med behandlingen af personoplysningerne?
  7. Samtykke til e-mailkorrespondance, direkte markedsføring og videre kontakt
  8. Hvor længe opbevares oplysningerne?
  9. Hvem kan oplysningerne deles med?
  10. Deling af personoplysninger med tredjepart
  11. Hvor opbevares oplysningerne?
  12. Dine rettigheder i forhold til indsigt, sletning og eventuelt flytning
  13. Andre formål
  14. Cookies
  15. Google Remarketing
  16. E-mail og telefon

1. Kontaktinformation til Strømmen

Strømmen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller ønsker at komme i kontakt med os for at udøve dine rettigheder, finder du vores kontaktinformation nedenfor:

Strømmen DK Aps

Maglebjergvej 6

2800 Kongens Lyngby

CVR-nummer: 43227297

E-mailadresse: danmark@strommengroup.com

Telefon: +45 22 21 65 55

2. Strømmen er dataansvarlig

Strømmen er dataansvarlig for dine personoplysninger.

3. Hvilke typer oplysninger indsamler vi?

Når du tilmelder dig via en formular, bestiller en service eller et produkt, bruger vores chatfunktion eller besøger vores hjemmeside, kan du blive bedt om at give oplysninger. Afhængigt af situationen kan vi anmode om følgende personoplysninger:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Hvilken virksomhed du arbejder for
  • Information om dit byggeprojekt
  • Andre oplysninger som uddybende spørgsmål eller svar på formularer
  • Tekniske information: hvilken URL du bruger til at få adgang til vores hjemmesider, din IP-adresse og brugeradfærd, type browser, sprog og information om identifikation og operativsystem.

4. Paragraf 6 f som alternativ til valgt samtykke via hjemmeside. Samtykke kan trækkes tilbage

Vi tager udgangspunkt i legitimt samtykke baseret på Paragraf 6 f i databeskyttelsesloven. Hvis du tidligere har indgået et kundeforhold med os, eller du er en ny kunde, vil dette være en legitim grund til at sende dig information. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven, som loven har været i Norge i mange år.  Du kan til enhver tid tilbagetrække samtykket om, at vi skal behandle dine personoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, fjerner vi de oplysninger, vi har om dig. Vær opmærksom på, at sletning af oplysningerne hos os kan påvirke leveringen af ​​information inden for rammerne af kundeforholdet, samt påvirke løbende dialoger.

5. Oplysninger fra andre kilder

Når du giver samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger, accepterer du samtidigt, at vi kan registrere andre oplysninger om dig, som du har givet os ved en tidligere lejlighed. Baseret på offentligt tilgængelige oplysninger kan vi også supplere dine registrerede oplysninger med yderligere kontaktoplysninger. Hvis du er kunde hos os, kan vi også tilføje yderligere kontaktoplysninger til de oplysninger, som du har registreret hos os, f.eks. via telefon.

6. Formålet med behandlingen af personoplysninger?

De oplysninger, du giver, bruges til følgende formål:

  • Salgs- og marketingaktiviteter i form af direkte e-mail eller telefonisk kontakt
  • Kundepleje og information om vores produkter
  • At få statistik og oplysninger om brugeradfærd til at forbedre både hjemmeside og selve brugeroplevelsen
  • På den måde kan vi give dig en mere personlig oplevelse og levere produkter og andet indhold, som interesserer dig

Vi beder om dine personoplysninger for at:

  • Svare på forespørgsler
  • Sende ønsket materiale, eller på andre måder kunne opfylde vores forpligtelser mod at du indsender dine oplysninger
  • Oprette og opretholde en salgsdialog
  • Sende information, som kan være af interesse for dig
  • Tilføje dig til e-mail-lister til nyheder og andet indhold, som du selv har valgt at modtage

7. Samtykke til e-mailkorrespondance, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du accepterer at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med ovenstående formål, accepterer du følgende:

  • Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondataerklæring.
  • Vi kan sende dig direkte markedsføring via e-mail om vores produkter.
  • Vi kan kontakte dig via e-mail eller telefon.
  • At du abonnerer på nyhedsbreve via e-mail du selv har valgt at modtage. Du kan sige nej til yderligere e-mails ved at følge linket nederst i vores e-mails, eller ved at kontakte os direkte.

8. Hvor længe opbevares oplysningerne?

Vi behandler dine personoplysningerne, så længe det tager at opfylde formålet med indsamlingen, derefter sletter vi oplysningerne.

Har du en aktiv dialog med os, opbevarer vi dine oplysninger i 2 år fra den seneste kontakt, herefter fjerner vi de oplysninger vi har om dig. En aktiv dialog defineres ved at du har interageret med Strømmen AS eller repræsentanter for os de seneste 2 år via telefon, ved at besvare e-mails, downloadet materiale på hjemmesiden eller har tilmeldt dig via en formular.

Hvis du har givet samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger i forbindelse med, at du accepterer almindelige e-mails, vil vi fortsætte med at behandle dine personoplysninger, indtil du opsiger dit abonnement. Herefter opbevarer vi dine personoplysninger i 2 år, før vi sletter dem. I tilfælde af at du er ansat i en virksomhed, der er kunde hos os, behandler vi dine oplysninger inden for rammerne af kundebehandlingen. For aktive kunderelationer behandler vi dine oplysninger, indtil (1) du opsiger din stilling i virksomheden, eller at (2) virksomheden ikke længere har et aktivt kundeforhold til os. Når et kundeforhold ophører, ændres vilkårene for opbevaring og behandling af oplysninger til de samme vilkår som beskrevet i de foregående afsnit.
 Opsiger du dit ansættelsesforhold i virksomheden, er du selv ansvarlig for at give os besked, så vi kan slette dine oplysninger.

9. Hvem kan oplysningerne deles med?

Oplysningerne vil være tilgængelige for et begrænset antal personer i virksomheden, som enten arbejder i marketingafdeling, produktion eller salg.

10. Deling af personoplysninger med tredjepart

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart. Hvis der er en igangværende salg- eller kundedialog mellem dig, os og nogen af vores samarbejdspartnere, deler vi oplysninger som:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Projektinformation

Hvis vi har registreret dine oplysninger i forbindelse med en begivenhed der gennemføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre de samme kategorier af personoplysninger som angivet ovenfor, samt eventuelle svar på yderligere formularer eller uddybende spørgsmål.

11. Hvor opbevares oplysningerne?

Oplysningerne opbevares af Strømmen i vores kundesystem. Vi har en databehandleraftale med Pipedrive, som igen har en aftale med sine underleverandører.

12. Dine rettigheder i forhold til berigtigelse, sletning og eventuelt flytning

Du har ret til at få information om, hvilke oplysninger vi har om dig. Du kan også kræve, at vi retter forkerte oplysninger eller sletter dine oplysninger.

Ønsker du at trække dit samtykke tilbage eller kræve en oversigt over oplysninger, rettelse eller sletning, bedes du kontakte os på den e-mailadresse vi har oplyst under afsnittet for kontaktoplysninger. For at modtage sådanne oplysninger skal du sende en elektronisk kopi af forespørgslen i et underskrevet dokument. Ønsker du at flytte oplysninger, kan vi også hjælpe dig med det.

13. Andre formål

Hvis vi skal bruge dine personoplysninger til et andet formål end det, de blev indsamlet til, indtræder vores oplysningspligt igen, hvor vi skal oplyse om det nye formål og give dele af oplysningerne ovenfor igen.

14. Cookies

Cookies er små tekstfiler der placeres på din enhed, når du tilgår en webside.

Opbevaring af oplysninger og behandling af disse oplysninger er ikke tilladt, medmindre brugeren er blevet informeret og har accepteret behandlingen. Brugeren skal informeres om og godkende, hvilke oplysninger der behandles, hvad formålet med behandlingen er, og hvem der behandler oplysningerne.

Vi bruger kun cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse på vores sider, så du ikke skal udfylde felter igen, hver gang du er på vores sider.

15. Google Remarketing

Vi bruger Google AdWords Remarketing til at annoncere vores hjemmeside over internettet, især på Google Displaynetværket (GDN). Denne hjemmeside bruger tredjeparts remarketing-udbydere, herunder Google AdWords. Tredjepartsudbydere, herunder Google, bruger cookies til at vise annoncer baseret på en persons seneste besøg på vores hjemmeside. Det giver os mulighed for at lave særlige tilbud og fortsætte med at markedsføre vores service til dem, der har vist interesse for vores service. Indsamlede data vil blive brugt i overensstemmelse med vores egen privatlivspolitik og Googles privatlivspolitik.

16. E-mail og telefon

Vi bruger e-mail og telefon som en del af vores daglige arbejde. Relevante oplysninger, der fremkommer ved telefonopkald og udveksling af e-mails, der finder sted som led i kundebehandling, registreres i kundesystemet.

Vores medarbejdere bruger herudover e-mail i generel dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for at slette beskeder, der ikke længere er relevante, og skal som minimum hvert år gennemgå og slette unødvendigt indhold i e-mail-indbakken. Ved fratræden slettes e-mailkonti, men eventuelle relevante e-mails vil normalt blive overført til kollegaer.

Følsomme personoplysninger skal ikke sendes med e-mail.

Vi vil gerne informere dig om, at almindelige e-mails er ukrypteret. Vi opfordrer dig derfor til ikke at sende tavshedsbelagte, følsomme eller andre fortrolige oplysninger via e-mail.