Referenser och nyheter

Upptäck de senaste projekten och nyheterna

Utöka tillverkningskapaciteten

2020-04-26
Företagsnyheter

Strømmen Group arbetar med att utöka sin produktionskapacitet. Byggandet av den nya fabriken uteslutande för aluminiumprodukter började 2019: en 3 800 kvadratmeter stor produktions-, administrations- och lagringanläggning byggdes och slutfördes i början av 2020.

Öppningen av den nya fabriken är en oerhört viktig milstolpe i företagets tillväxtplan, och integrerad i våra ambitioner att bli en ledande leverantör av aluminiumdörrar, fönster och glasfasader till norra Europa. Att utöka tillverkningskapaciteten var också viktigt för att möta den ökande efterfrågan från kunder och dessutom presentera vår verksamhet med möjlighet att vidta ytterligare steg framåt.

Vilka är vi?

Strømmen tillverkar, levererar och installerar exklusiva fönster, dörrar, vikdörrar, skjutbara altandörrar och glasfasader i trä och aluminium, som uppfyller de mest krävande kraven i Europa.

Den första Strømmen-produkten introducerades i Norge redan 1884, och sedan världsutställningen 1889 har Strømmen varit ett internationellt känt kvalitetsmärke.

2005 flyttades all vår produktion till Litauen, 2015 och 2020 öppnades två nya fabriker 2015 och 2020 med en sammanlagd golvyta på 7 600 kvadratmeter för aluminium- och träprodukter. Nu är Strommen group ett holdingbolag med ett försäljningskontor i Norge, Sverige, Storbritannien samt produktionsanläggningar i Litauen. 

Jobba med oss!

Vårt team av erfarna ingenjörer och estimatorer finns tillgängliga för att hjälpa till och skapa en anpassad produkt som perfekt matchar det projekt som våra partners arbetar med. Kommersiella fastigheter eller bostadshus, vi har ett team av erfaren och kunnig personal som kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen:

  • Konsultation från våra erfarna konstruktionsingenjörer.
  • Fullständiga tekniska ritningar och dokumentation.
  • Kompetens inom transporthantering och logistiklösningar.
  • Installationstjänst.